top of page
ZinnSkinCare-02.jpg

Välkommen till Zinn Skincare

​Den lilla salongen med det stora hjärtat! Mitt på Rydebäcks torg hittar ni mig. Jag heter Amanda Johansson Zinn och är utbildad auktoriserad hudterapeut. Jag tog min examen på Yrkeshögskolan i Landskrona år 2017.

​Hos mig är du i trygga händer då jag är medlem i SHR, innehar behandlingsskadeförsäkring och arbetar efter SHR:s etiska regler. Hos mig får du alltid ett varmt bemötande med en hög kompetens inom det jag älskar - hudvård!

DIN HUDTERAPEUT - AMANDA

Jag har bott i Rydebäck i nästan hela mitt liv och efter att ha varit anställd hudterapeut i över sex år var det dags för mig att följa min dröm! Min alldeles egna salong i fina Rydebäck. Jag älskar att få ta hand om och möta människor. Att få se er glada och må bra efter ert besök hos mig är det bästa jag vet! 

När ni kliver in i min salong vill jag förmedla ett lugn, med doft av lavendel och levande ljus. Jag vill låta er få glömma vardagen en stund och vara här och nu. Mitt mål med behandlingen är att ni går härifrån med ett inre lugn och harmoni. 

Som terapeut är jag noggrann, inlyssnande och omhändertagande. 

Det är inte alltid lätt att välja hudvård. Därför är jag så tacksam att ni väljer att komma till mig, så jag kan hjälpa er att få er bästa hud. Det finns inget roligare!

Jag älskar mitt yrke och att få ta hand om er varje dag! Jag hoppas och vill tro att jag ger er lika mycket som ni ger mig.

Hjärtligt välkomna till mig!

ZinnSkinCare-05.jpg
ZinnSkinCare-10.jpg
bottom of page